Bývalá Luhanova manažerka byla proti odhalení jeho vztahu s Guan Xiaotong

Michaela Pašková
Hudba
i-d.vice.com

Úspěšná čínská celebrita se netají svou láskou. On a jeho partnerka to ovšem neměli a stále nemají lehké.

I když Yang Tianzhen vzhledem ke své práci manažerky působí převážně v zákulisí, tato ředitelka Easy Entertainment je veřejnosti dobře známá. V  rozhovoru přiznala, že v dobách, kdy působila jako Luhanova manažerka, byla proti jeho rozhodnutí odhalit vztah s Guan Xiaotong. Uvedla, že nepodporuje celebrity v takovém jednání. Proč? Věří, že jakmile se tomu tak stane, součástí vztahu se stává také veřejnost, a to není dobré. „Pokud se i přesto umělec rozhodne vyjít s tím ven, musím to udělat tak, aby to bylo pochopitelné a nalézt způsob, jak mít tuto veřejnou záležitost pod kontrolou.“

Svůj vztah Luhan odhalil světu v říjnu 2017, tedy v době, kdy jako bývalý člen skupiny EXO teprve rozvíjel svou kariéru v Číně. Jak Yang Tianzhen předpokládala, reakce mnohých nebyla dobrá. Fanouškům velmi dlouho trvalo smířit se s faktem, že jejich idol randí. Zejména Guan Xiaotong si vysloužila spoustu nenávistných komentářů. Tato situace bohužel v menší míře přetrvává.

I přese všechno Luhan vytrvale tvrdí, že chce být ke svým fanouškům upřímný. Pokud tedy randí, chce, aby se to vědělo. Navzdory několika rozchodovým fámám je vztah páru stále silný. Oba dbají například na to, aby si nezapomněli na sociálních sítích popřát k narozeninám.

Luhanova upřímnost k fanouškům je velmi obdivuhodná. Málokterá celebrita to v dnešní době dokáže. Čínská herečka Kitty Zhang Yuqi, kterou také po určitou dobu vedla Yang Tianzhen, vyjádřila mladému páru podporu. „Zamilovat se, není to jen pro štěstí? Pokud mě pod sluncem nemůžeš políbit, tak proč bych tě měla milovat, dokud nebudu stará a šedivá, v životě a ve smrti? Někteří přátelé to prostě dělají krásně,“ napsala na svém profilu na Weibo a označila Luhana.

Luhanovi se loni dařilo. Nejenom, že byl mentorem CHUANG 2020, ale i recenze na jeho herecký výkon v odvysílaném seriálu Cross Fire byly dobré. Delší dobu se proslýchá, že přijal hlavní roli v připravovaném seriálu The Outcast, kde se střetne se zombie světem. Tento příběh je zpracován také v podobě anime. Založen je na manhua (čínský komiks, pozn. red.) Hitori no Shita: The Outcast.

Zamilovanému páru přejeme jen to nejlepší.

Zdroj: dramapanda.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.