Poznejte členy slavné kapely LUNA, která ovládla svět!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: SBS

Fanynky omdlévají jen při zaslechnutí jména. Titulky médií plní nejrůznější články. Každý je zná, a to i když nechce! Kdo jsou?

Hudební scénou za pár dní zase zatřese kapela LUNA, špatně. Celý K-Pop svět šílí z pětice mladíků, opět špatně. Fanoušci vnímají jen LUNA, LUNA, LUNA, překvapivě… špatně. Proč? Je to zcela jednoduché. Kapela LUNA se sice vrací s třetím singlem Beautiful Breakup, ale ještě vůbec nedebutovala.

Oficiálně totiž neexistuje, protože její členové jsou představiteli smyšleného světa nového hvězdně obsazeného romantického seriálu Let Me Be Your Knight z dílny SBS.

Foto: SBS

Lee Jun Young z U-KISS se ujme postavy Yoon Tae Ina, hlavního vokalisty a producenta kapely LUNA. Bohužel je náměsíčný, z čehož se stává velký problém. Na scénu proto nastupuje falešná doktorka In Yoon Joo neboli Jung In Sun. Shodou obrovských náhod začne žít v dormu kapely a léčit Yoon Tae Ina.

Lee Shina, basistu kapely, ztvární JR ze skupiny NU’EST, pro kterého to znamená herecký debut. Sólista Yoon Jisung, který působil v legendárních WANNA ONE, se ujme role bubeníka Kim Yoo Chana.

Donghyun z AB6IX se představí jako klávesista a nejmladší člen Woo Ga On. Teprve sedmnáctiletý mladík se stal členem kapely poté, co porazil deset tisíc soutěžících. Na rozdíl od jeho působivého talentu má jedinečnou a nepopsatelnou osobnost, které se ostatní bojí. Rád bojuje se svými členy a před fanoušky je plachý. Ze členů má největší tělo a ve své minulosti skrývá velké tajemství.

V roli sub-vokalisty Seo Woo Yeona uvidíme herce z JYP Entertainmnet, Jang Dong Joona. Zahrál si například ve videoklipu písně Shoot Me kapely DAY6.

Nově zveřejněné plakáty představují každou ze šesti postav tím, že odhalují, co pro ně znamená hudba. Plakát falešné lékařky zachycuje paniku z toho, že musí léčit Yoon Tae Ina. Popisek jejího plakátu zní: „Hudba? Moc toho o takových věcech nevím a vy po mně chcete, abych léčila hudební zázrak?“ Naproti tomu popisek Yoon Tae Ina zdůrazňuje jeho sebevědomí. „Hudba? Stejně jako dýchání mi přijde přirozená. Protože je to v podstatě to, kdo jsem.“

Na plakátu basisty stojí: „Hudba je to, co mě činí nejsvobodnějším. Oh, říkáte, že já už byl od začátku svobodomyslný?“ Vnitřní motivace bubeníka je odhalena v „Hudba je něco, co dělám, abych se stal slavným. Není to tak u všech?“

„Hudba mi pomáhá zapomenout. Protože v ten moment zapomenu vše,“ uvádí popisek nejmladšího člena a poslední sub-vokalisty zní: „Hudba? Jako první láska, něco, o co usiluji s čistým srdcem.“

Premiéra seriálu je stanovena na 7. listopadu. Jednotlivé epizody budou dostupné na Viki.

Zaujal vás nadcházející seriál?


Zdroj: soompi.com & kpophit.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.