Hyun Bin bude v novém filmu Harbin bojovat za nezávislost

Eva Lenská
Film / TV
Foto: xenews.net

Populární jihokorejský herec Hyun Bin potěšil fanoušky, kteří čekali na jeho nový projekt. Přijal totiž roli v akčním filmu s pracovním názvem Harbin. Snímek bude líčit příběh korejských aktivistů bojujících za nezávislost.

Není to dávno, co dotočil snímky Confidential Assignment 2: International a The Point Men, a už si vybral nový projekt. Hyun Bin se pro snímek Harbin rozhodl zejména proto, že ho zaujal scénář a věří ve schopnosti režiséra Woo Min Ha.

Režisér Woo Min Ho úspěšně zachytil bouřlivou moderní historii Jižní Koreje prostřednictvím svých filmových hitů Inside Men, The Drug King a The Man Standing Next.

Jeho nový projekt Harbin je špionážní akční film odehrávající se na počátku 20. století v Harbinu, hlavním městě nejsevernější čínské provincie Heilongjiang. Vypráví příběh korejských aktivistů, kteří nasazují své životy, aby si vybojovali zpět svou vlast.

Hyun Bin v připravovaném filmu předvede akční scény i emotivní herectví. Kromě zobrazení osamělosti člověka patřícího ke generaci bez vlasti, vyjádří také komplikované pocity úzkosti a odpovědnosti z nasazení vlastního života v centru boje za nezávislost.

Film bude produkovat společnost Hive Media Corp, která již dříve stála za filmy Inside Men a The Man Standing Next. Natáčet se začne příští rok.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.