Podle Lee Na Young souvisí krása se zdravou myslí a zdravým tělem

Eva Lenská
Film / TV
Foto: idntimes.com

Tato herečka bývá často tváří mnohých kosmetických produktů a také účinkuje v reklamách. Co pro ni znamená krása a jak si ji udržuje? To se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Není to tak dávno, co na internetu srovnávali vaše tělo s tělem běžného člověka. Víte o tom?
Po pravdě řečeno, tohle je věc stará už několik let. Bylo to v době, kdy jsem natáčela Fugitive: Plan B. Lidé říkali, že moje tělo stvořili pomocí počítačové grafiky, aby mi tím udělali radost.

Prozraďte nám tajemství, jak si udržet tělo modelky? Jaký je poměr mezi dědičností a úsilím?
6:4… právě teď je na čase, abych byla vděčná svým rodičům.

Co vám pomáhá udržet si postavu a pěkný vzhled?
Nejdůležitější je dostatek spánku, pravidelné cvičení a dobré stravovací návyky. Jakmile budete zanedbávat spánek a neudržíte si stravovací návyky, brzy se to na vašem těle projeví. Bude to mít vliv nejen na pleť, ale i na celé tělo. Také je třeba udržovat si pružnost a posilovat. Nebude vám stačit pouhé hladovění nebo aerobní cvičení. Myslím si, že pokud máte příležitost, prospějí vám všechny sporty. Takže sportujte tak často, jak je to možné.

Foto: fyeahkoreanphotoshoots.tumblr.com

Na vaší oficiální stránce uvádíte, že máte ráda špagety, tteokbokki a rámen. Vypadáte však na člověka, který jí jen saláty? Opravdu jíte jmenované pokrmy?
Vážně miluji tteokbokki. Když jsem na place a je v nabídce, mám vždycky radost. Také mám ráda sladké dezerty, především hořkou čokoládu. Když mě čeká dlouhý natáčecí den, beru si s sebou hořkou čokoládu nebo čokoládovou proteinovou tyčinku. To mi pomůže zapomenout na únavu, hlad a navíc mi to zlepší náladu.

A když jdete po ulici a dostanete chuť na kimbap, tteokbbokki či soondae?
Strhnu si čepici z hlavy a zařvu, že chci jednu porci!

Co děláte ve volném čase?
Mám ráda tanec. Někteří si možná pamatují, že jsem v jedné reklamě dělala „Pole dance“. Tehdy mi to navrhl můj učitel tance, kterého znám už přes deset let. Také si myslím, že tanec pomáhá vytvarovat pěkné tělo. Hodně mi to pomáhá a tak se při tanci hodně snažím.

Co pro vás znamená krása?
Myslím, že krása souvisí se zdravou myslí a zdravým tělem. Myslím si, že když potkám zdravého člověka s dobrým srdcem, tak se to projeví i na jeho výrazu tváře. To je také důvod, proč se snažím o pozitivní myšlení a proč přemýšlím o dobrých věcech. Mám v plánu potkávat lidi se zdravým myšlením.

Foto: Lancome

Co si nezapomete zabalit, když někam jedete?
Krém na ruce, cestovní kartáč, oční rozjasňovač a masku od Genifique. Hodí se mi to, když jedu natáčet.

Jste typ ženy, která má ráda parfémy?
Já mám raději vůni trávy. Nepoužívám parfém každý den. Nedávno jsem točila reklamu na parfém od Lancome. Vůně byla jedinečná a lahvička pěkná. Ovšem nejvíc se mi líbí jméno toho parfému, které v překladu znamená „život je krásný“.

Mnozí herci různého věku by s vámi rádi spolupracovali. Jsou to například Lee Jong Suk, Yoon Sang Hyun, Kim Eung Soo a Yang Joon Hyuk. V čem tkví tajemství vaší popularity?
Jsem jim opravdu vděčná. Mám pocit, že musím využít této příležitosti a vyjádřit své díky.

Hrála jste různorodé charaktery. Jakou roli byste ráda ztvárnila v budoucnu? 
V případě, že se mi líbí scénář a také role v něm, strávím nad ním mnoho času a dokonce i režisér má vliv na mé rozhodnutí. I když za sebou nemám mnoho rolí, myslím, že si lidé budou moje hrdinky dlouho pamatovat. Kdyby byla ta možnost, ráda bych si zahrála venkovskou dívku, upírku nebo postavu z fantasy filmu.

Zdroj: hallyuinterview.wordpress.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.