Sólista VIINI a Junjin z legendárních Shinhwa se poděli o zážitky se sasaeng

Michaela Pašková
Hudba
Foto: Allure

Skutečnost, že šílení fanoušci obtěžují idoly, není žádnou novinkou. O svých zážitcích s nimi promluvili VIINI a Junjin.

Sólista VIINI, znám jako Kwon Hyun Bin, a Junjin z legendární skupiny Shinhwa navštívili pořad TMI News. Hovořili o tom, jak se idolové musí často potýkat s obtěžováním ze strany sasaeng, což je ustálený pojem pro tzv. šílené fanoušky.

„Fanoušci mě pořád kontaktují, takže jsem změnil telefonní číslo třikrát. Když jsem to udělal poprvé, myslel jsem si, že to někdo zjistí. Takže jsem upravil svůj profil tak, aby to vypadalo na někoho, kdo prodává sladké brambory. Dal jsem tam fotku sladkých brambor a napsal: ‚Zašlete mi prosím dotazy ohledně nákupu.‘ Ale nakonec mi poslali zprávu, ve které bylo: ‚Kolik stojí sladké brambory. Nějaké koupím, Hyun Bine,‘“ prohlásil VIINI.

Junjin se ho poté zeptal, jestli registroval nové telefonní číslo pod svým skutečným jménem. Jakmile mu VIINI odpověděl, že ano, prohlásil: „Neměl bys to dělat. Když to uděláš, prostě to najdou.“ Doporučil mu, aby příště registroval telefonní číslo na někoho jiného, jako třeba člena rodiny.

„Jednou, když jsem změnil číslo, tak jen co jsem vyšel ven, hned mi někdo volal. Byl to fanoušek, který mi řekl: ‚Gratuluji ke změně čísla.‘ Napadlo mě: ‚Co mám dělat?‘ V té době nebyl žádný způsob odmítnutí hovorů,“ prohlásil Junjin.

VIINI pokračoval: „Zdá se, že mladí lidé to dělají, protože jsou zvědaví, ale…“ Junjin a hostitelka Jang Do Yeon ho oba chápali. Současně prohlásili: „Ale je to těžké.“

Co na takové jednání sasaeng říkáte?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.