Fanoušci stávkovali proti spojení krvežíznivého démonického lorda a roztomilé Bai Lu

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: YOUKU

Xianxia je svět neuvěřitelných možností, který svou tajemností přitahuje diváky z celého světa. V novém seriálu uvidíme jako démonického lorda hvězdu z Immortality!

Nakonec se zdá, že na zvěstech je přeci jenom zrnko pravdy, protože se opravdu dočkáme opětovné spolupráce hvězd ze seriálu Love is Sweet. Zveřejněné plakáty k připravovanému seriálu Till the End of the Moon nenechají už nikoho na pochybách, že na adaptaci novely Black Moonlight Holds the BE Script budou spolupracovat Luo Yun Xi a Bai Lu. Už po odvysílání úspěšného seriálu Love is Sweet obsazení hlavního páru prohlašovalo, že by spolu opět rádo spolupracovalo. S úžasnou chemií, kterou dvojice předvedla, to rozhodně není špatný nápad.

O jejich opětovné spolupráci se hovořilo už před několika měsíci. I když je to rozhodně skvělá novinka, nebyla některými fanoušky zrovna dobře přijata. V červnu se objevily zprávy o rozpadu některých fanclubů Bai Lu. Další uváděly, že některé skupiny fanoušků vůči ní dokonce stávkují, čehož si všimla média a oba umělci tak začali v negativním smyslu plnit titulky novin.

Aby se fanoušci obou stran pokusili ukončit tuto situaci, než by se ještě více vymkla kontrole, vydali společné prohlášení o třech bodech.

1. Komunikujte racionálně civilizovaným způsobem. Zdržte se iracionálních proslovů a provokací ostatních. Zdržte se chování, které nepřispívá k harmonickým diskuzím.

2. Následujte hvězdy racionálně a odlišujte dobré od špatného. Nesledujte jen slepě trendy. Chovejte se klidně a zdrželivě, když hvězdy sledujete. Při sociálním angažování si osvojte pozitivitu.

3. Soustřeďte se na práci. Zaměřte se na kvalitu práce. Spolupracujte na zajištění hladkého procesu od natočení až po vysílání projektu.

Vypadá to, že se režisér chování fanoušků nezalekl, protože se xianxia seriál začal 5. listopadu oficiálně natáčet v obsazení Luo Yun Xi a Bai Lu.

Teď se pojďme zaměřit na to, o čem vlastně Till the End of the Moon bude. Děj otevírá hlavní hrdinka Li Su Su (Bai Lu) ze sekty Hengyang, která se obětuje, aby změnila minulost a zachránila budoucnost světa ze spárů démonického lorda Tan Tai Jina (Luo Yun Xi). Cestuje 500 let zpátky, do doby, kdy démoni ještě nevládli světu. Uzavře dohodu s duší svého nového těla, Ye Xi Wu, která je třetí dcerou generála Ye a shodou náhod si nedávno vzala budoucího lorda démonů. Ten je prozatím pouze rukojmím, který byl v útlém věku šest let odvlečen do Velké říše Xia a všemi je nenáviděn. Jeho schopnost cítit emoce je omezena kvůli existenci ‚zlé kosti‘.

Právě kvůli ní je předurčen stát se pánem démonů a největším nepřítelem xianxia světa. Po mnoha těžkostech se Li Su Su podaří odstranit zlou kost a úspěšně se vratit do svého světa skokem z městské zdi. Nepočítá ovšem s tím, že se do démonického lorda zamiluje. O pět set let později je Tan Tai Jin zachráněn kultivační sektou a odhodlán zahodit svou démonickou minulost. Není však schopen uniknout svému osudu a rozhodne se obětovat pro mír všech.

Za seriálem bude stát produkční tým, který je podepsán pod stále neodvysílaným kouskem Immortality. Režisér v minulosti režíroval hity jako Ice Fantasy a General and I. V seriálu se ujmou rolí také Chen Du Ling, Deng Wei, Sun Zhen Ni ze SNH48, Eddy Geng (Geng Yeting), Yu Bo, Huang Hai Bing, Zheng Guo Lin, Zhang Zhi Xi, Wang Yi Fei, Xiao Shun Yao, Wang Xi Chao (Roy Wang) a Chen Bo Hao.

Nyní se pojďme podívat na oficiální plakáty jednotlivých postav.

Tan Tai Jin (Luo Yun Xi) & Li Su Su (Bai Lu)

Ye Bingchang (Chen Du Ling) & Xiao Lin (Deng Wei) & Pianran (Sun Zhen Ni)

Ye Qingyu (Eddy Geng) & Dimian (Yu Bo) & Zhaoyou (Huang Hai Bing)

Quxuanzi (Zheng Guo Lin) & Chuhuang (Zhang Zhi Xi) & Siying (Wang Yi Fei)

Tantai Minglang (Xiao Shun Yao) & Jingmie (Wang Xi Chao) & Jize (Chen Bo Hao)

Zaujal vás děj připravovaného xianxia seriálu anebo některý z plakátů postav?

Zdroj: weibo.com/baiduluoyiba & dramapanda.com & cfen.si

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.