Korean Corn Cheese [Recept]

Korean Corn Cheese neboli kon-chijeu je korejské jídlo vyrobené ze sladké kukuřice (často konzervované) a mozzarelly. Je velmi chutné a jednoduché na přípravu. Vyzkoušejt...

13:00 | 27.10.2020 Eunka Celý článek

Dýňové nimono [Recept]

Přichází podzim a s ním i čas dýní. Připravili byste si rádi recept, díky němuž se Vám dýně doslova rozplyne na jazyku? Vyzkoušejte japonský recept na vařenou dýni "kaboc...

13:00 | 13.10.2020 Zita Celý článek

Hobak Bokkeum [Recept]

Hobak Bokkeum je jednoduchý pokrm, který můžete použít jako salát nebo přílohu. Dělá se z cukety a je hotový raz dva. My vám přinášíme recept.

13:00 | 09.10.2020 Eunka Celý článek

V Jižní Koreji výrazně roste prodej veganských potravin

Veganské jídlo, strava, která se vyhýbá používání živočišných produktů, si rychle získává popularitu, spolu s rostoucím povědomím veřejnosti o právech zvířat, mezi jihoko...

13:00 | 07.10.2020 Eunka Celý článek

Gamja jorim [Recept]

Gamja jorim je jednoduchá jihokorejská příloha připravená z brambor a několika základních ingrediencí! Připravte si ji podle následujícího receptu.

13:00 | 09.09.2020 Eunka Celý článek
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9