Song Joong Ki a Shin Hyun Bin ztvární hlavní hrdiny v seriálu Chaebol Family’s Youngest Son

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Populární Song Joong Gi znovu ožije, aby se pomstil bohaté rodině. Přitom okouzlí Shin Hyun Bin, která bez obav obchází zákon. A kde se tak stane? V připravovaném seriálu televizní společnosti JTBC, o kterém si nyní řekneme další podrobnosti.

Seriál vznikne na motivy populárního webového románu, který vycházel od 20. února 2017 do 11. ledna 2018. Zatím dostal pracovní název Chaebol Family’s Youngest Son. Režírovat jej bude režisér Jung Dae Yoon (She Was Pretty).

Může se muž, který byl falešně obviněn ze zpronevěry a poté zabit, pomstít? V reálném životě to nejde, ale v tomto seriálu dostane Yoon Hyun Woo (Song Joong Ki) druhou šanci. Po smrti se vtělí do nejmladšího syna bohaté rodiny, která mu ublížila. Coby Jin Do Joon naplánuje pomstu a udělá všechno pro to, aby převzal Sunyang Group.

Shin Hyun Bin, která si získala oblibu diváků díky seriálu Hospital Playlist, ztvární přitažlivou prokurátorku Seo Min Young, která neváhá obejít nebo porušit zákon, aby bylo spravedlnosti učiněno zadost. Během práce pro Sunyang Group se zaplete s nejmladším synem Jin Do Joonem, ale nečekejte, že to bude mít snadné. Ti dva si totiž budou muset projít hranicí mezi láskou a nenávistí.

V seriálu uvidíme také známého herce Lee Sung Mina, který ztvární Jin Yang Chula, hlavu rodiny. Jedna z rolí byla nabídnuta také Tiffany, známé ze skupiny Girls’ Generation. Premiéry seriálu bychom se měli dočkat příští rok.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.