Špenátový Palak Paneer [Recept]
Připravte si indické vegetariánské jídlo plné bílkovin a chuti. Vhodné i pro diabetiky, bezlepkovou dietu a na snížení obezity.
Milovníci kombinace špenátu se sýrem budou v sedmém nebi
FOTO: Flickr.com
Ingredience:
Jak na to?
- 1 mražený špenát
- 2 velké cibule
- 4 stroužky česneku
- tofu či paneer
- 1 balíček strouhaného sýra- nepovinné, ale vřele doporučuji
- 125 ml mléka
- koriandr
- sůl, pepř
- 1 lžíce šťávy z citronu
- 1 lžička indické směsi Garam masala
- olej
- kurkuma
- zázvor
- (muškátový oříšek, kari)
Jak na to?
- Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli a česnek.
- Zalijeme mlékem.
- Vložíme špenát a čekáme, až povolí.
- Vmícháme koření.
- Přidáme na kostičky nakrájené tofu či paneer.
- Servírujeme s naanem (typ indického chleba), rýží či jen tak.
Nástěnka

10:39 |
10.01
8BB76E1

19:53 |
08.06
Tyckin

07:51 |
07.05
Tyckin